Verzending binnen 24h | Gratis vanaf €30 | 30 dagen retourneren

Over Lollipop Rebels

Welkom bij Lollipop Rebels!

Lollipop Rebels is een online kids concept store die unieke kinderkamermeubels, kinderkamerdecoratie en decoratief speelgoed aanbiedt. Er wordt bij de selectie van producten veel aandacht besteed aan het esthetische aspect. 

Mijn naam is Barbara. Ik ben gepassioneerd door alles wat met interieur, accessoires en design te maken heeft. Uiteraard ben ik ook dol op kinderen. Die combinatie maakt dat ik met de grootste zorg, passie en gedrevenheid op zoek ga naar unieke producten voor baby's en kinderen. Ik maak er een punt van om steeds spulletjes uit te kiezen die mogen gezien worden en zo onderdeel kunnen uitmaken van de interieurdecoratie in huis. Ook minder bekende, maar unieke merken krijgen een kans. 

De leveranciers van Lollipop Rebels worden met de grootste zorgvuldigheid uitgekozen. Bovendien vallen heel wat spullen die je op Lollipop Rebels terugvindt onder de categorie 'organic'. We geven er steeds de voorkeur aan samen te werken met merken die duurzaamheid nastreven.

Om alles in goede banen te leiden, word ik bijgestaan door mijn partner Maarten. Met zijn achtergrond als architect en bijzondere feeling voor vorm, kleur en materialen, is hij het perfecte klankbord voor het aftoetsen, uitwerken en structureren van mijn ideeën.

Verder word ik ondersteund door enkele vaste freelancers, die ervoor zorgen dat de webshop technisch op punt blijft.

Onze missie

Wij willen kinderen én hun ouders de kinderkamer of speelkamer van hun dromen geven. Dankzij de inspiratie, het advies en de producten op Lollipop Rebels, creëren we voor kinderen en hun ouders een pareltje van een kinder- en speelkamer. We zijn er voor de ouders die zelf aan de slag willen gaan én voor zij die advies en begeleiding kunnen gebruiken.

We willen een aangename totaalervaring garanderen, dankzij het streven naar perfectie en transparantie, dankzij het oog voor detail en dankzij de excellente customer service.

Onze visie

Lollipop Rebels wil op termijn over heel Europa kinderkamers en speelkamers helpen creëren, waarin zowel kinderen als diens ouders zich fantastisch voelen. We willen pareltjes van kamers creëren die een WAUW gevoel opwekken. Dit willen we verwezenlijken door te inspireren, adviseren en ontwerpen vanuit een onuitputbare creativiteit, een doorgedreven klantgerichtheid en het doel om een verschil te maken.

Onze kernwaarden

  • Professionele creativiteit: creativiteit zit in ons DNA.
  • Integriteit: integriteit is uitermate belangrijk bij het uitbouwen van sterke klantenrelaties en partnerschappen op lange termijn.
  • Kwaliteit: wij streven steeds naar topkwaliteit, zowel in de producten die we aanbieden als in de diensten die we verlenen.

Veel shopplezier gewenst op onze webshop!

Het Lollipop Rebels team

 

Vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mailtje naar hello@lollipoprebels.be!