Verzending binnen 24h | Gratis vanaf €30 | 30 dagen retourneren

Cadeautje kopen

koop van een reeds bestaande lijst

KOOP EEN CADEAU

Een lijstje aanmaken

geboorte - verjaardag - communie

MAAK EEN LIJSTJE

Pas jouw lijstje aan

beheer zelf jouw bestaand lijstje

BEHEER JOUW LIJSTJE
img
Waarom kiezen voor een lijstje van Lollipop Rebels?

• Unieke producten, ook van merken die je elders niet vindt, binnen de categorieën Meubels, Kinderkamerdecoratie, Accessoires en Speelgoed. Dit maak de lijstjes geschikt voor zowel geboorte, verjaardag als communie- of lentefeest! • Geen aankoopverplichting bij afsluiting van het lijstje, behalve voor gereserveerde of bestelde producten. • Eenmaal per week gratis verzending van de aangekochte producten. • Altijd en overal jouw lijstje aanpassen.

Cadeaubon van 10%
Bij het afsluiten van het lijstje ontvang je een cadeaubon ter waarde van 10% van het verkochte bedrag (bij een minimum aankoopbedrag van €400).
MAAK EEN LIJSTJE
Hoe werkt het?

We geven even een overzicht van de werkwijze

Maak jouw lijstje aan

Heb je al een account bij ons? Fantastisch! Je kan meteen aan de slag. Klik op deze pagina op de knop 'Maak een lijstje', scroll naar beneden en klik op 'Terugkerende klant? Login'. Log in met je Lollipop Rebels accountgegevens en vul de gegevens voor het lijstje in! Heb je nog geen account? Geen probleem. Je kan eenvoudig en snel een account aanmaken.

Stel jouw lijstje samen

In onze webshop vind je heel wat leuke producten om een niet-traditioneel, uniek geboortelijstje aan te leggen. Maar ook voor een verjaardagsfeestje, communiefeest of lentefeest vind je geschikte items. Ben je ingelogd via onze geboortelijstapp, dan zal je bij alle producten een knop zien staan 'Toevoegen aan lijstje'. Veel samenstelplezier!

Delen maar!

In de app vind je een link die je kan delen met familie en vrienden. Deze kan op het geboortekaartje worden vermeld of op de uitnodiging voor het feestje. Je zal ook een paswoord kunnen aanmaken, dat je eveneens meedeelt aan familie en vrienden. Zo kunnen enkel zij jouw lijstje zien. De gekochte producten worden eenmaal per week naar je opgestuurd. Spannend!

Inspiratie voor jouw lijstje
IDRIS opbergmand - Nattiot
IDRIS opbergmand - Nattiot
Perch Loft bed Oeuf NYC - Walnoot
Perch Loft bed Oeuf NYC - Walnoot
Lilipinso behangpapier - Dinosaurus - 50cm x 10m
Lilipinso behangpapier - Dinosaurus - 50cm x 10m
Tipi speeltent Terra - Babai Toys
Tipi speeltent Terra - Babai Toys
OYOY decoratieve knuffel Ramboline
OYOY decoratieve knuffel Ramboline
OYOY Ronja canopy in roze - 240cm
OYOY Ronja canopy in roze - 240cm